Lämpimästi tervetuloa!

Autan sinua auraamaan esteitä oman elämäsi polulta

Olen lyhytterapeutti: 160 cm. Kanssani voit tulla työstämään asiaa kuin asiaa. Suhtaudun siihen tosissani, mutta keskustelun ei silti aina tarvitse olla vakavaa. Huumori on merkittävä voimavara myös hankalina aikoina. Sen olen omakohtaisesti todennut, olenhan jo ehtinyt kerätä elämänkokemusta. En hämmenny pienestä. Minulle et myöskään tarvitse lähetettä, vaan voit yksinkertaisesti varata ajan, kun siltä tuntuu. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssani kaikesta, mikä mieltäsi painaa!

Voit siirtyä varaamaan aikaa vaikka tästä: https://vello.fi/auraava/

Koulutukseltani olen kognitiivinen lyhytterapeutti. Kognitiivisessa terapiassa pyrimme löytämään ajattelu- ja toimintamalleja, jotka eivät enää palvele sinua, ja opettelemme uudenlaisia tapoja nähdä asiat sekä harjoittelemme näitä taitoja.

Olen myös joogaopettaja ja mindfulness-ohjaaja. Tämä näkyy työskentelyssäni siten, että vastaanotolla tehdään välillä rentoutumis- ja mindfulnessharjoituksia. Asiakkaat kokevat usein juuri ne työkaluina, joita pystyvät myöhemmin itse käyttämään hankalissa tilanteissa.

Olen myös äidinkielen opettaja, joka on opettanut yli 30 vuoden ajan yläkoululaisille suomen kielen ja kirjallisuuden saloja. Osaan siis keskustella luontevasti myös nuorten asiakkaiden kanssa.

Lisäksi olen suorittanut päihdetyön ammattitutkinnon eli jos sinua mietityttää oma tai läheisesi päihteiden käyttö, olet tervetullut keskustelemaan. Asia on minulle monella tapaa tuttu, joten sinun on turha arkailla tai hävetä tätäkään aihetta.